Био телешки шол от животни, отгледани пасищно в собствена ферма. Шолът е горната задна част на тялото на телето и е от крехките меса на животното. Най-подходящите подправки за овкусяване са мащерка, чубрица, кориандър, червен пипер и черен пипер. Месото е подходящо за шпиковане или да се готвят задушени или варени ястия.
Съставки: био телешки шол.
Дивата ферма е света на Бети и Ники, в който човек намира съхранени исконните български традиции. Бети, Ники и децата им Петя, Митко, Калина и Александра са превърнали корените си в начин на живот, без да се отказват от техническите новости на нашето време. Те са тракийци в Родопите, на чиято трапеза има и съчанлийска кокошка с катми, и традиционното родопско чеверме. В с. Горно поле, сгушено в Източните Родопи, между защитените местности Черната скала и Пчелен камък те отглеждат вече над 1200 говеда на свобода в естествената им среда. Използват стари рецепти и приготвят страхотни продукти, без каквито и да е добавки и заместители на месо. Вкусът на нашето детство… Фермата е биологично сертифицирана и предлага продуктите си при затворен цикъл на производство със собствена биологично сертифицирана кланица и цех за месопреработка.