Bulgarian product Flour Wholegrain Wheat on a Stone Mill from Ekosem
Best before: 20/06/2026
Семейството на Мирослав и Стефан се занимава със земеделие от 30 години, през които с много любов и усърдие отглеждат собствени зърнени култури, от които произвеждат качествено брашно. Те целят да предадат на хората любовта, която изпитват към земята и да им покажат как близостта до нея и всичко, което тя ражда, може да ни направи по-здрави и да ни помогне да се храним много по-добре. Нивата им се намира в сърцето на Дунавската равнина, където сами отглеждат специално подбрани сортове пшеница, ръж, лимец, царевица, нахут, спелта, ечемик и тритикале. Зърната смилат бавно на каменна мелница, без да ги загряват, за да запазят в максимална степен всички полезни витамини, ензими, минерали и фибри. Не добавят никакви избелители, консерванти и изкуствени добавки. Всеки плик с натурално брашно се пакетира на ръка, с много грижа и старание, за да може всеки да се докосне до качествени продукти, приготвени по традиционни методи, използвани още от дедите ни, от български сортове зърна.
Best before: 20/06/2026
Best before: 07/07/2026
Best before: 20/06/2026
Best before: 14/05/2026
Best before: 20/06/2026
Best before: 20/06/2026
Best before: 20/06/2026
Best before: 28/05/2026
Best before: 14/05/2026
Best before: 28/05/2026
Best before: 06/06/2026
Best before: 07/07/2026
Best before: 20/06/2026
Best before: 28/05/2026
Best before: 28/05/2026
Best before: 28/05/2026
Best before: 07/07/2026
Best before: 10/06/2027
Best before: 10/06/2027
Best before: 09/07/2026
Best before: 22/04/2027
Best before: 10/07/2027
Best before: 08/07/2026
Best before: 09/04/2026
Best before: 09/06/2026
Best before: 18/06/2026
Best before: 10/06/2026
Best before: 17/06/2026
Best before: 09/04/2026
Best before: 17/06/2026