You are using an outdated browser and our website might not work as expected. Please upgrade or change your browser for a better experience.

Рецепта за лаврак със задушена кладница

Рецепта за лаврак със задушена кладница

timer

4 порции

timer

30 минути

Лесна

Продукти

  • 1 с.л. зехтин
  • 4 филета от Лаврак
  • 200 г кладница
  • 2 лимона
  • сол на вкус
  • черен пипер на вкус
  • прясна мащерка
  • 30 г масло
Лаврак със задушена кладница

Начин на приготвяне

Поръси рибата със сол и черен пипер. Печи я в нагорещен тиган със зехтина като първо поставиш върху кожата. Когато стане златиста я обърни. Изстискай половин лимон върху всяко от филетата преди да ги извадиш от тигана.

В същия тиган добави маслото и задуши гъбите със сол и черен пипер. Сервирай с прясна мащерка. Добър апетит!

Cocktail button