Рулца от Сурими VICI Охладени
Годно до: 18/09/2025
Начин на приготвяне:
Задушени: сложете малко вода в съда за задушаване и загрейте. Когато водата заври, подредете дъмплингите върху решетка и ги варете на пара за 6-10 минути.
Дълбоко пържени: сложете достатъчно масло в тенджера, за да се сготвят дъмплингите и покрийте. Загрейте до +160°C и след това сложете замразените дъмплинги и запържете около 3 минути.
Във фурна: залейте дъмплингите със сос и гответе във фурната (предварително загрята до +200°C) за около 15 минути.
На тиган: леко намажете с масло тигана и изсипете дъмплингите в него. Пържете на умерен огън за 2 минути или докато добият златисто-кафяв цвят.
Съставки: Плънка 60%: пилешко месо 44%, вода, черни гъби 21%, соев сос (вода, сол, соеви зърна, пшеница, захар, малтодекстрин), лук, зеленчуков бульон (сол, малтодекстрин, екстракт от мая, лук на прах, морков на прах, слънчогледово олио, декстроза, регулатор на киселинността (лимонена киселина), натурален аромат, оцветител (куркумин)), чесън на гранули, смлян черен пипер, аромат.Тесто 40%: пшенично брашно, вода, рапично масло, сол.
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 156 / 659 |
Въглехидрати (г) | 24 |
от които захари (г) | 0,9 |
Мазнини (г) | 2,3 |
от които наситени (г) | 0,4 |
Протеини (г) | 9,2 |
Сол (г) | 0,83 |