Кренвирши Бони Винер
Годно до: 04/10/2025
Луканката е вид сух колбас, характерен за българската кухня. Тя представлява плосък, сурово сушен пресован продукт от месо, с червено-кафяв цвят, равномерно покрит с бяла благородна плесен. Във вътрешността луканката има характерна мозаeчна структура, образувана от отделни малки късчета месо и сланина.
Неповторимият вкус на Карловска луканка се дължи на тайната рецепта, предавана от поколение на поколение в продължение на 100 години, съчетаваща естествени подправки и подбрани меса, както и на влиянието на уникалната микрофлора, обусловена от географското разположение на Карлово.
Съставки: свинско месо, говеждо месо, сланина, сол, захар, антиоксидант: аскорбинова киселина, консервант: натриев нитрат, подправки.
Условия за съхранение: след отваряне съхранявайте в хладилник и използвайте до 2 дни, но не по-късно от датата, обозначаваща срока на трайност.
Грамажът на продукта е приблизителен и може да варира в различните опаковки.
Производител: ''Бони Холдинг'' АД
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 401/ 1661 |
Въглехидрати (г) | 1,3 |
от които захари (г) | 0,8 |
Мазнини (г) | 32 |
от които наситени (г) | 15 |
Протеини (г) | 26 |
Сол (г) | 4,5 |