Чесън Kotanyi на Гранули
Годно до: 10/04/2029
ПО ПРИРОДА ДОБРИ
Вдъхновете се от нашата богата палитра 100% натурални билки и подправки!
Рецепта за печено пиле (за 2 порции):
1 пиле
1 бр. Микс от подправки за печено пиле КОТАНИ
2-3 с.л. масло
Ето как:
Поставете пилето в тава с гърдите нагоре и намажете с микса за пиле. Разтопете маслото и намажете пилето. Сложете малко вода в тавата.
Опечете пилето в предварително загрята фурна на 170°C за 1 час. Поливайте често с образуващия се сос от тавата върху горната страна на пилето.
Може да съдържа следи от съдържаща глутен пшеница, яйца, соя, целина, сусам, мляко (лактоза) и синап.
Да се съхранява на сухо място.
Ще намерите вълнуващи рецепти на www.kotanyi.com.Kotányi - традиция повече от 140 години!
Kotányi е австрийски семеен бизнес, предлагащ изключително качество до последното зрънце. Всичко започва през 1881 година, когато Янош Котани отваря първата си мелница за червен пипер в Сегед, Австро-Унгария. Повече от век бизнесът се разраства успешно. Днес Kotányi предлага в над 30 държави най-различни билки и подправки, както и неустоими миксове за редица ястия.
Съставки: йодирана трапезна сол (трапезна сол, калиев йодид), червен пипер, царевично нишесте, чесън, черен пипер, майорана, розмарин
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 92/386 |
Въглехидрати (г) | 14 |
от които захари (г) | 6.4 |
Мазнини (г) | 1.9 |
от които наситени (г) | 0.3 |
Протеини (г) | 2.8 |
Сол (г) | 74 |