Прясна паста с яйца и с пълнеж от гъби
Състав паста 47%: меко пшенично брашно, яйца 30%, грис от твърда пшеница.
Състав пълнеж 53%: сирене Рикота (мляко), манатарки 9% (Boletus edulis и сродна група), суроватка на прах (мляко), слънчогледово масло, растителни влакнини (цикория и пшеница), галета (меко пшенично брашно, вода, сол, мая), сметана (мляко), сирене Пармиджано Реджано (мляко) ЗНП*, масло (мляко), оризово брашно, естествен ароматизант, сол, рехидратирани манатарки 6% (вода, сухи манатарки 33%), магданоз, картофени люспи.
*ЗНП – защитено наименование за произход.
Може да съдържа ядки, риба, ракообразни, мекотели, синап, соя и целина.
Начин на употреба: Вари се 1 минута.
Условия за съхранение: Да се съхранява при температура от +4 до +6ºС. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира до 3 дни.
Производител: Pastificio RANA S.p.A. Италия
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 269/1127 |
Въглехидрати (г) | 33 |
от които захари (г) | 6,3 |
Мазнини (г) | 9,6 |
от които наситени (г) | 3,4 |
Протеини (г) | 9,5 |
Сол (г) | 1,4 |