Бяло саламурено краве сирене, което се произвежда от 100% първокачествено краве мляко, специални закваски и мая. Прави се по традиционна българска технология за зрееене и обработка. То е здравословен продукт, подходящ за ежедневна консумация от всички възрастови групи.
Българското бяло саламурено сирене и Българското кисело мляко с марка „Димитър Маджаров“ вече са с престижното лого „Защитено наименование за произход“ (ЗНП) от Европейската комисия, което гарантира най-висока степен на защита,контрол, качество и автентичност. Това са кисело мляко и сирене изцяло от български произход - от фуража, през суровината и технологията, до крайния продукт.
Съставки: свежо пастьоризирано краве мляко, българска закваска, мая, сол, калциев хлорид
Условия за съхранение: при температура от -2°C до +4°C
Производител: "Димитър Маджаров – 2" ЕООД
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 264/1095 |
Въглехидрати (г) | 1,2 |
от които захари (г) | 1,2 |
Мазнини (г) | 22,5 |
от които наситени (г) | 14,63 |
Протеини (г) | 14,25 |
Сол (г) | 3,0-4,0 |