Класически Японски соев сос, при който крайният продукт е получен след процес на естествена ферментация на само 4 елемента – соя, пшеница, сол и вода. Така се получава най-популярната Азиатска подправка, която се използва за всякакъв вид ястия – салати, супи, готвени ястия, дори десерти. Не съдържа допълнителни оцветители, на което се дължи специфичният мек и леко прозрачен червеникаво-кафяв цвят. Не съдържа консерванти! Не съдържа ГМО!
Съставки: вода, соеви зърна, пшеница, сол
Условия за съхранение: Стайна температура. След отваряне да се съхранява в хладилник.
Производител: Kikkoman Foods Europe B.V.Холандия
Дистрибутор за България: "ВК Комерсиал Европродукт" ООД, ТЦ Боила, гр.София, бул.Самоковско шосе 2Л; тел. (02) 973-11-17
| Хранителни стойности за | 100 g |
|---|---|
| Енергийност (kcal/ kJ) | 77/325 |
| Въглехидрати (g) | 3.2 |
| от които захари (g) | 0.6 |
| Мазнини (g) | 0 |
| от които наситени (g) | 0 |
| Протеини (g) | 10 |
| Сол (g) | 16.9 |