Изключителен десерт, който може да представи всяка домакиня като майстор-кулинар пред гостите й или просто да задоволи желанието на всеки да похапне нещо шоколадово и вкусно.
Съставки: шоколад 31% (какао 58% мин., какаово масло, захар, какаова маса, емулгатор: соев лецитин, ванилия), пшенично брашно, пастьоризиран яйчен меланж (яйца в течна форма, консерванти: натриев бензоат, калиев сорбат, калциев лактат, опаковъчен газ: азот), пастьоризиран яйчен жълтък, кристална захар и маргарин (растително рафинирано масло, втвърдена растителна мазнина, вода, емулгатори: Е471, сол, регулатор на киселинността: лимонена киселина, естествени аромати, оцветител: каротин
Хранителни стойности в 100 г: | |
Енергийност | 437 ккал/ 1830 kJ |
Мазнини | 25,3 г |
от които наситени мастни киселини | 13,7 г |
Въглехидрати | 40,6 г |
от които захари | 22,9 г |
Белтъци | 5,9 г |
Сол | 0,23 г |
Условия за съхранение: при температура от 0° до 4°C
Указания за употреба: Да се консумира след изпичане при 190°C за около 9 минути. Препоръчва се да се сервира веднага след изпичане и да се консумира топло.
Указания за приготвяне:
1. Извадете суфлетата от найлоновата опаковка.
2. Загрейте фурната до 190 градуса при включен вентилатор, ако е конвекторна.
3. Поставете алуминиевите шоли върху решетка в горната част на фурната и печете 9 минути.
4. След като времето за печене изтече, извадете суфлетата и внимателно ги обърнете върху чинийка за десерт. Изчакайте 20-30 секунди и издърпайте шолите за печене.
Можете да гарнирате със сладолед, с плодове, с някакъв топинг или сос или просто да поръсите с пудра захар. Насладете се на наситения вкус на шоколадов кейк в коричката и нежния, галещ вкус на течен шоколад в центъра.
Производител: "Джи Ен Ти Трейдинг" ООД
Страна на произход: България