Защо Су-Вид?
- Запазва аромата и соковете на продукта
- Запазва витамините и мазнините в продукта
- Постигане на по-нежна консистенция
- По-наситен вкус на продукта
- Не води до обезводняване и изсушаване на продукта
- Пречи на окисляване на липидите в продукта
- Бързо и лесно приготвяне с гарантиран резултат
Съставки: свински ребра - 98%, червен пипер на прах, черен пипер на прах, кайенски пипер, мека кафява захар, сушена чушка, сушен чесън, сушена чушка, морска сол, пушена сол, печен лук, рапично олио
Продуктът е предварително приготвен от 11meats, по метода Су-Вид. Продуктите са напълно готови за директна консумация.
Препоръка от 11meats към клиента за затопляне :
- На фурна - 220 градуса за 13 мин (Силата на фурната и времето за приготвяне зависи от желанието за краен резултат от клиента).
- На BBQ - на силно нагорещено BBQ от 4 до 6 мин от страна (Силата на BBQ-то и времето за приготвяне зависи от желанието за краен резултат от клиента).
- На тиган - на силно нагорещен тиган от 4 до 6 мин от страна (Силата на тигана и времето за приготвяне зависи от желанието за краен резултат от клиента).