Български продукт Баница Теди Родопска със Сирене без Консерванти
Годно до: 17/07/2026
Спомена за вкуса на вашето детство. Приготвени по стара българска рецепта, със запазен автентичен вкус на ръчно точени домашни банички от едно време!
Начин на приготвяне: Изваждаме опаковката с баничките от фризера. Нареждаме замразените банички в намаслена тава, намазваме ги със слънчогледово олио 70 %, масло или маргарин 30%. Печем за 25 мин. на 180C в предварително загрята фурна до получаване на златист загар. След изваждане от фурната намазваме с мазнина масло или маргарин 30%, олио 70%.
Съставки: ръчно точени кори /питейна вода, пшенично брашно, сол/ слънчогледово масло, яйца, кисело мляко, спанак и краве сирене. Съдържа: пшеничен глутен, млечни продукти и яйца
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 350 / 1520 |
Въглехидрати (г) | 38,2 |
от които захари (г) | 1,2 |
Мазнини (г) | 18 |
от които наситени (г) | 6,5 |
Протеини (г) | 7,4 |
Сол (г) | 2,2 |