Български продукт Био Телешки Костен Бульон от Дивата Ферма
Годно до: 03/07/2027
Вкусен и много полезен телешки бульон за овкусяване и приготвяне на супи, дресинги, сосове и основни ястия. Приготвя се като се варят в продължение на 10-12 часа тръбните кости заедно с месото в специални машини с поддържане на постоянна температура, за да се постигне максимално извличане на ценните минерали и витамини. След приключване на варенето се прецежда бульона, стелизира се. Без сол. Подходящ за захранване на бебета и изключително полезен за бременни и майки-кърмачки. Поради високото съдържание на минерали, витамини и микроелементи като желязо, калий, магнезий и др. е подходящ за профилактика на заболявания като рак, автоимунни заболявания, анемия/нисък хемоглобин, коксартроза, гонартроза, нарушено хормонално състояние, заболявания на щитовидната жлеза, счепвания и др. Често се използва и за лечение, профилактика и следоперативно възстановяване на болни. Изключително високо съдържание на КОЛАГЕН, който е незаменим в борбата за забавяне признаци на стареене.
Съставки: прецеден телешки костен бульон
Начин на употреба: за приготвяне на вкусни ястия, супи, дресинги/сосове
Информация за фермата:
Дивата ферма е света на Бети и Ники, в който човек намира съхранени исконните български традиции. Бети, Ники и децата им Петя, Митко, Калина и Александра са превърнали корените си в начин на живот, без да се отказват от техническите новости на нашето време. Те са тракийци в Родопите, на чиято трапеза има и съчанлийска кокошка с катми, и традиционното родопско чеверме. В с. Горно поле, сгушено в Източните Родопи, между защитените местности Черната скала и Пчелен камък те отглеждат вече над 1200 говеда на свобода в естествената им среда. Използват стари рецепти и приготвят страхотни продукти, без каквито и да е добавки и заместители на месо. Вкусът на нашето детство… Фермата е биологично сертифицирана и предлага продуктите си при затворен цикъл на производство със собствена биологично сертифицирана кланица и цех за месопреработка.