Български продукт Телешки Джолан 11 Meats Млечен СУ ВИД
Годно до: 20/09/2025
Методът "Су вид" е бавно готвене под вакуум за по-наситен и сочен вкус на ястието. Отличава се с прекрасни вкусови качества и полезни вещества. При приготвяне естественият аромат и сокове се запазват в храната, така се получават несравними аромати и текстури. А прецизният контрол на температурата гарантира винаги перфектно приготвено ястие.
Приготвянето на храни във вакуум позволява да се поддържат микроелементите в продукта в непроменено състояние, както по отношение на хранителните свойства (витамини, белтъчини, въглехидрати и мазнини), така и по отношение на вкуса и аромата. А най-хубавото е, че имаш почти готово перфектното ястие по всяко време. За минути само затопляш или допичаш вкъщи и сервираш. Bon Apettit!
Годно до: 20/09/2025
Годно до: 25/09/2025
Годно до: 20/09/2025
Годно до: 25/09/2025
Годно до: 12/09/2025
Годно до: 25/09/2025
Годно до: 12/09/2025
Годно до: 25/06/2026
Годно до: 20/06/2026
Годно до: 24/04/2026
Годно до: 05/09/2025