Създаден по 400-годишна рецепта създадена от моряци от Западна Индия, които смесвали карибски плодове и подправки с ром и го наричали Bumbu. Ние използваме същата историческа рецепта, автентичен израз на тази карибска легенда.
Произведен в нашата историческа дестилерия в Барбадос, основана през 1893 г., в традиционни съдове от 1840 г.
За този бленд използваме най-чистата вода в света натурално филтрирана с Барбадоски варовикови корали.
Дестилиран от захарна тръстика добивана по устойчив метод от Барбадос, Белиз, Бразилия, Коста Рика, Доминиканската република, Ел Салвадор, Гвиана и Хондурас.
Отлежал до 15 години, добивайки мек и балансиран вкус с комплексност и дълбочина.
Богати и комплексни аромати от мадагаскарска ванилия, мек карамел и обгорен дъб. На небцето се
усещат нотки на канела, печени ядки и букет от подправки, перфектно блендирани за постигането на
средна сладост и мек и елегантен финал.
Съдържание на алкохол: 40%
Страна на произход : Барбадос