Сирене Моцарела Zanetti Италианска Слайс
Годно до: 09/11/2025
Рикота е традиционно италианско сирене, което се произвежда в Италия в продължение на много векове. Рикотата е сирене с много мек и чувствен вкус, затова се използва широко в кулинарията. Рикотата е подходяща за всякакви десерти, за равиоли и лазаня, в комбинация със зеленчуци. Вкусът на сиренето се подчертава най-добре с плодове и чаша ароматно плодово вино.
Съставки: Пастьоризирана суроватка от краве мляко, пастьоризирана сметана от краве мляко, сол, регулатор на киселиността: лимонена киселина, минимум 40% масленост в сухото вещество
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 143/594 |
Въглехидрати (г) | 2.5 |
от които захари (г) | 2.5 |
Мазнини (г) | 11 |
от които наситени (г) | 7.7 |
Протеини (г) | 8.5 |
Сол (г) | 0.5 |