You are using an outdated browser and our website might not work as expected. Please upgrade or change your browser for a better experience.

световна-кухня

Добре дошъл в нашето вкусно кулинарно приключение! Приготви се да се отправиш на гастрономическо пътешествие из целия свят, без да напускаш уюта на своя дом. В eBag имаме удоволствието да ти представим изискани, екзотични и традиционни кухни от различни краища на планетата.

Потопи се в изтънчените вкусове на Франция, където гурме и елегантност се преплитат в петзвездно изживяване. Открий малките тайни зад обичаните от всички италиански ястия, изпълнени с чувственост и традиции. Поглези сетивата си с вълнуващия средиземноморски дух на Гърция, където свежестта на продуктите и простотата на рецептите са в основата на ястията. Открий богатата палитра от вкусове на Испания, където всяка хапка разказва история за смелост и изпепеляваща страст. Докосни се до мистичната екзотика на Азия, където древните традиции се съчетават в перфектна хармония със съвременните кулинарни обичаи. Потопи се в огнения свят на мексиканската кухня, която комбинира слънце и пикантност в ненадминати специалитети.

Открий световната кухня в eBag

карта-световна-кухня

Нашето гурме приключение не свършва тук. Редовно ще ти представяме нови кулинарни дестинации, с които да добавиш вълнуващи страсти към менюто си! От отдалечени страни на света до скрити гурме съкровища в твоя регион, ще разкрием разнообразието и богатството на световната кухня.

Ще добавяме нови продукти в асортимента си, за да можеш да експериментираш с нетипични вкусови усещания. Просто остани с нас и се приготви за околосветско пътешествие!

Продукт на фокус: люти чушки Халапеньо

Тези люти чушки произхождат от град Халапа и са традиционни за Мексико. Изключително популярен сорт с разпознаваем тревист вкус. Предпочитани са, когато са зелени, защото тогава са най-вкусни. Съдържат капсаицин – алкалоид, който им прадава характерната пикантност и има много ползи за организма. Варират от 2500 до 8000 сковила, скалата за измерване на лютивина, което ги прави средно люти.