Сготви бао бънс с дърпан свински врат с терияки, хрупкави зеленчуци, майонеза с кимчи на шеф Севда Димитрова.
Виж рецептата и вземи всички продукти с един клик от eBag.
Рецепта за бао бънс с дърпан свински врат с терияки, хрупкави зеленчуци, майонеза с кимчи
4 порции
30 минути
Лесна
Продукти
- 12 хлебчета Бао Бънс
- 400 г свински врат су-вид
- терияки
- краставица
- червено зеле
- морков
- червен лук
- 150 мл ябълков оцет
- 150 г захар
- 1 ч. л. сол
- 100 г майонеза
- 20 г кимчи сос
- див лук
Начин на приготвяне
За дърпания свински врат - стоплете месото, като следвате указанията на производителя. Раздърпайте месото с помощта на две вилици и го полейте с терияки соса. Разбъркайте добре.
За хрупкавите зеленчуци - загрейте оцета, захарта и солта на умерен огън, като разбърквате докато кипне. С топлата марината залейте нарязаните на тънки ивици зеленчуци.
За майонезата с кимчи - смесете майонезата с кимчи соса и разбъркайте добре.
Стоплете хлебчетата, като следвате инструкциите на производителя. Намажете ги с пикантната майонеза и ги напълнете с месото. Отгоре подредете хрупкавите зеленчуци и поръсете със ситно нарязан див лук