Използвате неактуализиран браузър и сайтът ни може да не работи правилно. Моля, обновете или сменете браузъра за по-добро преживяване.

рецепта-Бао бънс с дърпан свински врат с терияки, хрупкави зеленчуци, майонеза с кимчи

Сготви бао бънс с дърпан свински врат с терияки, хрупкави зеленчуци, майонеза с кимчи на шеф Севда Димитрова.
Виж рецептата и вземи всички продукти с един клик от eBag.

Бао бънс с дърпан свински врат с терияки, хрупкави зеленчуци, майонеза с кимчи
Бао бънс с дърпан свински врат с терияки, хрупкави зеленчуци, майонеза с кимчи

Рецепта за бао бънс с дърпан свински врат с терияки, хрупкави зеленчуци, майонеза с кимчи

serve

4 порции

timer

30 минути

Лесна

Продукти

  • 12 хлебчета Бао Бънс
  • 400 г свински врат су-вид
  • терияки
За хрупкавите зеленчуци
  • краставица
  • червено зеле
  • морков
  • червен лук
  • 150 мл ябълков оцет
  • 150 г захар
  • 1 ч. л. сол
За майонезата с кимчи
  • 100 г майонеза
  • 20 г кимчи сос
  • див лук

Начин на приготвяне

За дърпания свински врат - стоплете месото, като следвате указанията на производителя. Раздърпайте месото с помощта на две вилици и го полейте с терияки соса. Разбъркайте добре.

За хрупкавите зеленчуци - загрейте оцета, захарта и солта на умерен огън, като разбърквате докато кипне. С топлата марината залейте нарязаните на тънки ивици зеленчуци.

За майонезата с кимчи - смесете майонезата с кимчи соса и разбъркайте добре.

Стоплете хлебчетата, като следвате инструкциите на производителя. Намажете ги с пикантната майонеза и ги напълнете с месото. Отгоре подредете хрупкавите зеленчуци и поръсете със ситно нарязан див лук