You are using an outdated browser and our website might not work as expected. Please upgrade or change your browser for a better experience.

рецепта-Безглутенова протеинова баница с оризови кори и сирене котидже

Сготви безглутенова протеинова баница с оризови кори и сирене котидж на шеф Севда Димитрова.
Виж рецептата и вземи всички продукти с един клик от eBag.

Безглутенова протеинова баница с оризови кори и сирене котидж
Безглутенова протеинова баница с оризови кори и сирене котидж

Рецепта за безглутенова протеинова баница с оризови кори и сирене котидж

serve

4 порции

timer

60 минути

Лесно

Продукти

  • 6 яйца
  • 400 г сирене котидж
  • 60 г скир
  • 1 с.л. маслиново масло
  • 1 ч.л. сол
  • 100 г оризови кори

Начин на приготвяне

В купа разбийте яйцата и към тях добавете сиренето котидж, скира, маслиновото масло и солта. Разбъркайте всичко добре. В кръгла тава, с диаметъра на корите за баницата, редувайте от плънката и оризовите кори, като разпределяте равномерно навсякъде. Не забравяйте да покриете и краищата, за да не стане суха баницата. Изпечете в предварително загрята фурна с вентилатор на 200⁰C за 40 мин. Сервирайте с още скир или котидж сирене.