Прясна Паста Antica Pasteria Спагети
Годно до: 08/10/2025
Италианската кухня е една от най-известните и обичани в света. Тя ти отваря портал към необятен свят от вкусове, аромати и страст. Италианците са известни не само със своите ястия, но и с културата на храненето. За тях храната е много повече от просто утоляване на глада. Тя е социално събитие, време за споделяне на радостта от вкусната храна със семейството и приятелите. Традициите на италианската кухня са основани на качествени сезонни продукти, простота в приготвянето и любов към храната.
Независимо дали си влюбен в пицата, пастата и тирамисуто, италианската кухня винаги ще те отведе на вълнуващо гурме пътешествие в света на вкусовете и удоволствието. Mamma mia!
Прави и дълги, къси и засукани, обли или назъбени - ти избираш. Формата не е случайна, а натоварена с тежка задача: да задържа вкусните сосове по пътя от чинията до устата.
Годно до: 08/10/2025
Годно до: 21/01/2028
Годно до: 21/01/2028
Годно до: 04/12/2025
Годно до: 29/08/2025
Годно до: 01/02/2028
Годно до: 19/09/2025
Годно до: 18/09/2025
Годно до: 12/09/2025
Годно до: 12/09/2025
Годно до: 13/09/2025
Годно до: 10/09/2025
Годно до: 21/09/2025
Годно до: 07/06/2028
Годно до: 27/09/2025
Годно до: 27/08/2025
Годно до: 19/09/2025
Годно до: 26/09/2025
Годно до: 24/04/2027
Годно до: 19/02/2027
Ако приготвянето на тесто за домашната пица не се вписва в графика ти, или просто не ти се занимава точно с това, ти предлагаме няколко варианта, които да те улеснят.
Годно до: 07/08/2026
Годно до: 17/11/2025
Годно до: 26/08/2025
Годно до: 26/08/2025
Годно до: 29/08/2025
Годно до: 22/07/2026
Годно до: 13/05/2026
Решение за всяко забързано ежедневие и спасение на всяка работеща майка. Винаги под ръка, тези пици таят в себе си късче Италия, което чака да се разтопи в устата ти.
Годно до: 30/04/2026
Годно до: 30/04/2026
Годно до: 30/05/2026
Годно до: 31/03/2026
Годно до: 05/08/2026
Годно до: 20/08/2026
Годно до: 30/11/2025
Докато всички в Средиземноморието претендират, че правят най-добрия зехтин, то италианците са майката и бащата на балсамовия оцет. А той върви почти с всяка храна.
Годно до: 31/03/2030
Годно до: 30/04/2030
Годно до: 05/05/2028
Годно до: 14/10/2026
Годно до: 09/06/2026
Годно до: 04/07/2026
Годно до: 22/10/2026
Годно до: 01/01/2030
Годно до: 30/03/2027
Годно до: 30/09/2026
Годно до: 09/10/2026
Годно до: 31/03/2027
Годно до: 05/02/2028
Сосовете - семпли комбинации на продукти и подправки, чийто краен резултат надскача всички очаквания. Песто може да е най-известният, но пък пасата е най-често ползваният.
Годно до: 04/12/2027
Годно до: 01/12/2026
Годно до: 30/10/2026
Годно до: 31/07/2027
Годно до: 31/07/2027
Годно до: 31/07/2027
Годно до: 05/03/2027
Годно до: 30/11/2027
Годно до: 01/02/2028
Годно до: 07/02/2027
Годно до: 01/03/2027
Годно до: 20/04/2026
Годно до: 14/08/2027
Режат се тънко, добавят се деликатно (или щедро), а целта им - да надградят ястието и да извисят вкуса му. Естествено, превъзходни са и като мезе, върху хрупкава багета или ароматна чабата.
Годно до: 15/09/2025
Годно до: 30/10/2025
Годно до: 15/10/2025
Годно до: 16/09/2025
Годно до: 05/11/2025
Годно до: 29/10/2025
Годно до: 23/09/2025
Годно до: 21/10/2025
Годно до: 06/12/2025
Годно до: 23/09/2025
Годно до: 02/11/2025
Годно до: 24/09/2025
Годно до: 30/09/2025
Годно до: 30/09/2025
Годно до: 30/09/2025
Очаквана доставка:
27.08.2025
Очаквана доставка:
23.08.2025
Годно до: 08/05/2026
Годно до: 09/05/2026
Годно до: 27/06/2026
Годно до: 15/05/2026
Италианците са виртуози в комбинирането на пресни и отлежали сирена, без никое да остава незабелязано за познавача. Пробвай и капка отлежал балсамов оцет върху люспа пармезан или тънък резен пекорино.
Годно до: 24/12/2025
Годно до: 18/11/2025
Годно до: 04/09/2025
Годно до: 08/09/2025
Годно до: 05/09/2025
Годно до: 09/11/2025
Годно до: 31/10/2025
Годно до: 02/10/2025
Годно до: 30/11/2025
Годно до: 09/11/2025
Годно до: 19/09/2025
Годно до: 30/10/2025
Годно до: 02/12/2025
Годно до: 03/04/2026
Годно до: 25/04/2026
Очаквана доставка:
26.08.2025
Добавени в паста или върху пица, те правят чудеса. Но нищо не може да се сравни с италианското ризото с морски дарове - семпло като аромат, но с дълбок почти колкото Средиземно море вкус.
Годно до: 31/12/2027
Годно до: 31/12/2029
Годно до: 31/12/2029
Годно до: 30/06/2027
Годно до: 04/03/2027
Годно до: 06/08/2026
Няма две мнения: тирамисуто е емблемата на Италия. Лесно е и за приготвяне - стига да не кривнеш от класическата рецепта и да не топиш твърде дълго бишкотите в кафето.
Годно до: 15/11/2025
Годно до: 31/10/2025
Годно до: 31/12/2025
Годно до: 28/01/2026
Годно до: 28/10/2025
Годно до: 30/05/2026
Годно до: 30/04/2026
Годно до: 30/05/2027
Годно до: 30/04/2027
Годно до: 28/02/2027
Годно до: 31/05/2026
Годно до: 23/03/2028
Годно до: 22/04/2028
Годно до: 14/04/2028
Годно до: 07/02/2028
Годно до: 10/06/2028
Годно до: 17/03/2028
Годно до: 27/08/2025
Годно до: 29/08/2025
Не можем да пропуснем една от емблемите, които изникват в съзнанието ни когато някой спомене Италия. Ароматното еспресо е плод на внимателно изпечено до съвършенство кафе, а италианците са специалисти в занаята.
Годно до: 30/04/2027
Годно до: 30/04/2027
Годно до: 30/06/2026
Ето тук Ботуша се подхлъзва, храната си намира половинката, а ти - майстора. Ако не прекаляваш, просекото ще запали искрата, киантито ще възпламени страстите, а лимончелото ще омае всяка глава.
Годно до: 01/01/2030
Годно до: 01/01/2030
Годно до: 01/01/2030
Годно до: 01/01/2030
Годно до: 10/10/2028
Няма невъзможни неща и в кухнята - особено когато имаш под ръка точните инструменти, за да дирижираш кулинарната симфония на Италия.